Βάσω Γουλιελμάκη: Μιλά για πρώτη φορά δημόσια για τον έρωτά της με διάσημο ηθοποιό!

Είναι ένα χρόνο ζευγάρι κι όμως έχουν κατορθώσει να κρατήσουν το τρυφερό ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Βάσω Γουλιελμάκη και τον αγαπημένο της Χρήστο Γιάνναρη. Για πρώτη φορά, μάλιστα, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην Real Life ανοιχτά για τη σχέση της.

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι μαζί με τον Χρήστο εδώ και ένα χρόνο και είμαστε καλά. Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, επιλέγω να μην την προβάλλω», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Η σχέση της με τον Χρήστο Γιάνναρη μετρά ένα χρόνο πια και οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους.

Ο αθόρυβος χωρισμός της από τον του γνωστό Κύπριο προπονητή ποδοσφαίρου Νικόδηµο Παπαβασιλείου δεν απασχόλησε τα media καθώς η ίδια φρόντισε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα στη ζωή της ήρθε μια νέα σχέση.

Με τον Χρήστο Γιάνναρη γνωρίζονται από παλιά, αλλά τώρα φαίνεται πως διαμορφώθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσει ένα όμορφο ειδύλλιο. Ο Χρήστος Γιάνναρης έλειπε για τέσσερα χρόνια στη Γερμανία και όταν επέστρεψε και πρωταγωνίστησε με την Βάσω Γουλιελμάκη στο θέατρο και την παράσταση “Άμλετ Β” και σιγά σιγά οι δυο τους ήρθαν κοντά. Και από τότε είναι αχώριστοι.

Read More

And More