Βάσω Γουλιελμάκη: Η νέα καθημερινότητα και ο έρωτάς της με τον γνωστό ηθοποιό

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι από τις ηθοποιούς που επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι υπάρχει ένας νέος έρωτας στην ζωή της. Ο αθόρυβος χωρσμός της από τον του γνωστό Κύπριο προπονητή ποδοσφαίρου Νικόδηµο Παπαβασιλείου δεν απασχόλησε τα media καθώς η ίδια φρόντισε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα. Αυτό που κάνει και με τον νέο της σύντροφο, Χρήστο Γιάνναρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει έρθει πολύ κοντά και έχει αναπτύξει μια τρυφερή σχέση με τον συνάδελφό της  Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, αλλά τώρα φαίνεται πως διαμορφώθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσει ένα όμορφο ειδύλλιο.

Ο Χρήστος Γιάνναρης έλειπε για τέσσερα χρόνια στη Γερμανία και όταν επέστρεψε και πρωταγωνίστησε με την Βάσω Γουλιελμάκη στο θέατρο και την παράσταση “Άμλετ Β” και σιγά σιγά οι δυο τους ήρθαν κοντά. Η ίδια ζει πια μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και κομμάτια της μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ήταν πάντα από τους ανθρώπους που έχουν θετική στάση για τη ζωή και το χαμόγελο είναι μόνομα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ακόμα και οι αναρτήσεις της στα social media φανερώνουν μεγάλη χαρά.

Η Βάσω Γουλιελμάκη έχει και ένα ακόμα δυνατό λόγο για να είναι ευτυχισμένη κι αυτός είναι η 13χρονη κόρη της Μαρίλια.

Read More

And More