Βάσω Κολλιδά: Αναπολεί τις ξέγνοιαστες, καλοκαιρινές μέρες! [pic]

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου που δεν είναι άλλη από το καλοκαίρι. Ανάμεσα τους και η Βάσω Κολλιδά. Το όμορφο μοντέλο έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, καθώς έχει την δυνατότητα να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της, Γιάννης Εμμανουηλίδης και τα δύο τους παιδιά είναι ότι πολυτιμότερο έχει. Η ίδια είχε παραδεχτεί στο παρελθόν πως ο κόσμος της περιστρέφεται γύρω από τον 4 ετών γιο της και την 1,5 ετών κόρη της, αφού από την μέρα που έγινε μητέρα αναθεώρησε πολλά πράγματα για τη ζωή.

Πριν λίγο, η όμορφη Βάσω δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το καλοκαίρι, γράφοντας: “Πάρος από τα αγαπημένα μου νησιά.Έχω περάσει τα καλύτερα καλοκαίρια μου, έχω τις πιο όμορφες και γλυκές αναμνήσεις.Τι σας λέω τώρα,βρήκα αυτή τη φώτο γιατί πάω για δυο μέρες στο νησάκι μου και μου μύρισε καλοκαίρι.Στείλτε μου την δική σας αγαπημένη καλοκαιρινή στιγμή!”.

 

Read More

And More