Βάσω Κολλιδά: Στηρίζει την Λάουρα Νάργες μετά το ξέσπασμα για τα κιλά της!

Δημόσια συμπαράσταση από την Βάσω Κολλιδά στην Λάουρα Νάργες. Μετά το ξέσπασμα της νεαρής παρουσιάστριας για το #bodyshaming και τα απανταχού αρνητικά σχόλια για τα κορίτσια που έχουν λίγα παραπάνω κιλά ή δεν έχουν το σωματότυπο πρότυπο των μοντέλων, πολλές διάσημες κυρίες στήριξαν την όμορφη Λάουρα Νάργες.

Ανάμεσά τους ήταν και η Βάσω Κολλιδά που ανέβασε στο story της στο Ιnstagram ένα σχόλιο για το ξέσπασμα της Λάουρας: «Κορίτσι μου είσαι τόσο γλυκό πλάσμα που δεν χρειάζεται να σε αγγίζουν οι μ… που γράφονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Λάουρα Νάργες με μια μακροσκελή ανάρτησή της, εναντιώθηκε στο #bodyshaming αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο «μεσογειακό» θα το πω…).

Γι’ αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο.

Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα.»

Read More

And More