Βάσω Λασκαράκη – Έμιλυ Κολιανδρή: Μαζί με το καστ της σειράς “Έρωτας Μετά” σε πάρτι γενεθλίων! Φωτογραφίες

Μια από τις εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αποτελεί αδιαμφισβήτητα το σήριαλ του Alpha “Έρωτας Μετά”! Η εξαιρετική πλοκή, οι ανατροπές, η σκηνοθεσία και φυσικά οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές συνθέτουν μια από τις καλύτερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά».

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές τους σήριαλ είναι η Βάσω Λασκαράκη, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αντώνης Καρυστινός και ο Μάριος Αθανασίου. Η ηθοποιοί μετά από τόσους μήνες πολύωρων γυρισμάτων έχουν γίνει πλέον φίλοι και απολαμβάνουν να περνούν και περισσότερο χρόνο μαζί εκτός πλατό και studio.

Το βράδυ της Τρίτης, με αφορμή τα γενέθλια της chief assistant director της σειράς, Ηρώ Γάλλου, οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές μαζεύτηκαν σε γνωστό στέκι των βορείων προαστίων για να γιορτάσουν αυτή τη ξεχωριστή μέρα της συνεργάτιδας τους! Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έδωσαν το παρών ήταν φυσικά η Βάσω Λασκαράκη και η Έμιλυ Κολιανδρή, αλλά και η Ευγενία Σαμαρά, ο Κώστας Κόκλας, ο Γιώργος Παπαπαύλου, η Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, ο Σταύρος Τσουμάκης, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης κ.α.

Δες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων:

Read More

And More