Βάσω Λασκαράκη: Έτσι φροντίζει τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο [pic]

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μπορεί να μην μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, όμως είναι full in love και αυτό φαίνεται! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της σχέσης τους οι δυο τους απέφευγαν τα κοσμοπολίτικα μέρη και τις κοινές εμφανίσεις, προκειμένου να προφυλάξουν όλο αυτό που είχαν δημιουργήσει, όμως στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν, με το ζευγάρι να είναι πλέον παντρεμένο!

Η επιτυχημένη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ είναι ευτυχισμένοι μαζί και δεν αποκλείουν το γεγονός να γίνουν ξανά γονείς, φέρνοντας στη ζωή το καρπό του δικού τους έρωτα! Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν δημιουργήσει μια ισορροπημένη σχέση και ο ένας δεν σταματά να φροντίζει και να περιποιείται τον άλλον. Μία από αυτές τις στιγμές θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του ο γνωστός σεφ αποκαλύπτοντας πόσο τον φροντίζει η καλή του.

Συγκεκριμένα, μετά από μια μεγάλη ημέρα μαζί με τους φίλους του και βόλτες με τις μηχανές, ο ίδιος γύρισε στο σπίτι, όπου τον περίμενε μεταξύ άλλων ζεστό νερό, καθαρά ρούχα και ο αγαπημένος του καφές. Η Βάσω Λασκαράκη προσέχει σαν τα μάτια της τον σύζυγό της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν έναν μεγάλο έρωτα!

Read More

And More