Βάσω Λασκαράκη: Για ψώνια στα βόρεια προάστια με casual look! Φωτογραφίες

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Βάσω Λασκαράκη πάντα περιποιημένη και λαμπερή στις βραδινές εξόδους της, σε δημόσιες εμφανίσεις ή σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, ωστόσο στην καθημερινότητά της ντύνεται απλά με ελάχιστο μακιγιάζ. Μετά από ένα μαγικό road trip που έκανε στην Ευρώπη μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την μονάκριβη κόρη της Εύα, η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και στα γυρίσματα της σειράς “Έρωτας Μετά”, όπου πρωταγωνιστεί.

Το δραματικό σήριαλ του Alpha αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με νέα επεισόδια την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Βάσω να εργάζεται πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την Βάσω Λασκαράκη σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας Μετά” έκανε τα ψώνια της και την βόλτα της, επιλέγοντας ένα πιο casual look.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε ένα μαύρο skinny παντελόνι, oversized πουλόβερ, τα οποία συνδύασε με τα αγαπημένα της old school sneakers!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More