Site icon TLIFE

Βάσω Λασκαράκη: Η επίσκεψη στο πατρικό του συζύγου της και οι εντυπωσιακές της βουτιές στην Κρήτη! [pics,vid]

Η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει να περνάει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα. Μπορεί ο καταξιωμένος σεφ να έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο με το που σχολάει παίρνει τη γυναίκα της ζωής του και κάνουν εξορμήσεις στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Η γνωστή ηθοποιός έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της Κρήτης, από το λαχταριστό φαγητό, από τις πεντακάθαρες θάλασσες και δεν σταματά να βιώνει ανέμελες στιγμές με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, χθες επισκέφτηκε και το πατρικό της μητέρας του Λευτέρη Σουλτάτου, στο χωριό Ξενιακός και πραγματικά μαγεύτηκε από τον τόπο… ένα μέρος που φαίνεται να έχει σταματήσει ο χρόνος! Διάβασε την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη:

“Στο πατρικό σπίτι της πεθεράς μου στο χωριό Ξενιάκος ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε άλλες δεκαετίες μακρινές! Παλιές κανάτες με σεμεδάκι, ελληνικός καφές λίγο σπιτικό κέικ, τυρί ντόπιο και σταφύλια που τα παιδιά έκοψαν μόνα τους από την κληματαριά του σπιτιού και ομολογουμένως ήταν τα πιο αρωματικά που δοκιμάσαμε τα τελευταία χρόνια.

Η Κρήτη είναι ένας τόπος ιδιαίτερος ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις. Με αμέτρητες ομορφιές… βουνά, φαράγγια, παραλίες, χωριά, λίμνες, μονές και εκκλησίες! Ένας τόπος που θέλει να έχεις όρεξη… όρεξη για φαγητό, για περπάτημα, για εξερεύνηση, για διαδρομές, για γνωριμίες, για ρακί! Κάποιοι θα τον λατρέψουν κάποιοι πάλι ίσως όχι. Όμως κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι παντού θα βρει κάτι να τον συναρπάσει κάτι που θα θυμάται πάντα …μια γεύση, μια παραλία, ένα ηλιοβασίλεμα, μια διαδρομή!

Κάποιοι τυχεροί που έρχονται χρόνια διακοπές στην Κρήτη έχουνε βρει έναν μικρό παράδεισο κάπου σε μιαν άκρη (κυρίως στον νότο του νησιού) και περιμένουν έναν χρόνο ολόκληρο να ταξιδέψουν ως εκεί! Τα Χανιά,το Ηράκλειο ,το Ρέθυμνο, ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τις κεντρικές τους πόλεις όμως τα χωριά είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις και κλέβουν την παράσταση όταν τα επισκεφτείς” έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας όλους τους λόγους που η Κρήτη είναι μαγική.

Το πρόγραμμα της ηθοποιού περιλαμβάνει εξορμήσεις στις παραλίες της Κρήτης και αμέτρητες βουτιές και… φωτογραφίες από τα μαγικά ηλιοβασιλέματα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά.

Το εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

© 2024 tlife.gr