Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, έχει ερωτευτεί και ζει love and married πια με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. Πώς είναι η ζωή της όμως, με τον αγαπημένο της και τι είναι αυτό που την ενθουσιάζει στον Λευτέρη της.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς η Βάσω Λασκαράκη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα.

Αρχικά, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως πριν λίγες μέρες βρέθηκε με τον καλό της στο Μιλάνο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της:  «Ήταν πολύ ωραία έκπληξη το ταξίδι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας πως ο Λευτέρης Σουλτάτος ήταν αυτό που τα κανόνισε όλα.

Όταν μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, τη ρώτησε πώς νιώθει που ο σύζυγός της είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός, εκείνη ανέφερε: «Ο Λευτέρης είναι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος και πολύ διεκδικητικός και τα πράγματα που γουστάρει, τα γουστάρει με πάθος. Αυτό είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει και αυτό που αγαπώ σε εκείνον! Νιώθω ότι μαζί του δεν θα πελαγώσουμε ποτέ.

Μας έχει τύχει αναποδιά μεγάλη και δεν το βάζει κάτω με τίποτα! Ο Λευτέρης είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος που φιλτράρει πάρα πολύ τα πράγματα, είναι πολύ συζητήσιμος και ξέρει πού να σταθεί. Ξέρει τι είναι σημαντικό και τι όχι και νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή!», συμπλήρωσε!

Read More

And More