Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και η ερωτική του εξομολόγηση!

Μετά τον γάμο τους στο Ηράκλειο της Κρήτης, που έγινε υπό άκρα μυστικότητα, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν την απόλυτη ευτυχία! Οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αφού επισφράγισαν τον έρωτά τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γοητευτικός σεφ, μάλιστα, θέλοντας να δείξει την αγάπη που νιώθει για τη σύζυγό του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με την Βάσω. Οι δυο τους φαίνεται να βρίσκονται στην παραλία του Ηρακλείου και να χαλαρώνουν δίπλα στο κύμα.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με το γλυκό στιγμιότυπο έκανε και μια μικρή ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα της ζωής του! “Τα όνειρα πραγματοποιούνται! Το ξέρω γιατί βρήκα εσένα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, το ζευγάρι μετά την επισημοποίηση της σχέσης του δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί μαζί. Η Βάσω είναι ήδη μια τρυφερή μητέρα, αφού η μικρή Εύα είναι όλη της η ζωή. Ένα δεύτερο παιδί που θα επισφραγίσει τον έρωτά της με τον Λευτέρη είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενο.

Read More

And More