Βάσω Λασκαράκη: Κι όμως, είδαμε φωτογραφία της με τον Λευτέρη Σουλτάτο στο “Έρωτας Μετά”!

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε για τα καλά και, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, μία ακόμη σειρά έκανε πρεμιέρα στον Alpha.

Ο λόγος για το «Έρωτας μετά», ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ που βασίζεται στη σειρά της Telefe «Amar despues de amar» και παράγεται με την άδεια της Viacom International Inc. Το σενάριο υπογράφουν ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.

Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει… «Έρωτας μετά».

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η σειρά αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο της χάρισε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τις τρεις ημέρες προβολής της. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και το κοινό έχει ήδη καθηλωθεί, αναμένοντας τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ωστόσο, παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο του «Έρωτας μετά», το… δαιμόνιο μάτι μας εντόπισε κάτι που σίγουρα κανείς άλλος δεν κατάλαβες. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια προβολής του, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είδαμε μια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη και τον συμπρωταγωνιστή της Αντώνη Καρυστινό να ποζάρουν αγκαλιά. Ωστόσο, αμέσως ξεχωρίσαμε πώς το εν λόγω καρέ είναι προϊόν μοντάζ και οι δυο τους δεν πόζαραν ποτέ μαζί έτσι.

Όπως σου αποκαλύπτουμε αποκλειστικά, η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε προέρχεται από βραδινή έξοδο της Βάσως Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο και συγκεκριμένα τη στιγμή που έβγαζε selfie με το κινητό της ηθοποιού.

Η τεχνολογία… έβαλε το χέρι της, όπως καταλαβαίνεις, και το πρόσωπο του γνωστού σεφ αντικαταστάθηκε από αυτό του ταλαντούχου ηθοποιού για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Δες την αυθεντική φωτογραφία:

Κατά κάποιον τρόπο, λοιπόν, είδαμε τον Λευτέρη Σουλτάτο στο “Έρωτας Μετά“. Τι κι αν είχε όμως άλλο… κεφάλι.

Read More

And More