Βάσω Λασκαράκη: Ξεκίνησε εντατική γυμναστική λίγο πριν την έλευση του καλοκαιριού [pic]

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει, αφού ο Ιούνιος είναι πραγματικά προ των πυλών. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη εποχή του χρόνου έχει πολλούς fans, μιας και πρόκειται για την περίοδο που όλοι κάνουμε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και τη γνώριμη ρουτίνα μας και επισκεπτόμαστε τα αγαπημένα μας ελληνικά νησιά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή “Happy Day” είχε αποκαλύψει ότι φέτος θέλει πολύ να κάνει διακοπές και αδημονεί για τη στιγμή που θα επισκεφτεί την Κρήτη μαζί με την παρέα της. Η μεγαλόνησος έχει κλέψει την καρδιά της Βάσως Λασκαράκη, καθώς αποτελεί τη γενέτειρα του συζύγου της αλλά και μέρος που έχει ζήσει ξεχωριστές στιγμές.

Πριν, λοιπόν, ξεκινήσει και επίσημα το καλοκαίρι του 2020 η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας Μετά” πήρε την απόφαση να προετοιμαστεί γι’ αυτό και να ξεκινήσει γυμναστική, ώστε να βγει στην παραλία όσο πιο fit γίνεται. Αυτός είναι και ο λόγος που η ίδια αγόρασε ένα ελλειπτικό, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

Η Βάσω Λασκαράκη έχει μπει κανονικά σε πρόγραμμα γυμναστικής!

Read More

And More