Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Δες τι συνέβη στο πλοίο, κατά την επιστροφή τους από τη Νάξο! [video]

Στην Νάξο βρέθηκαν, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους του στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάζουν τον γάμο τους, ο οποίος έγινε πριν από δύο μήνες, στην Κρήτη, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Όλοι μαζί, λοιπόν, διασκέδασαν με την ψυχή τους σε ένα beach party που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα social media πήραν… φωτιά από τις αναρτήσεις που έκαναν οι καλεσμένοι της ηθοποιού και του chef στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Το απόγευμα της Κυριακής, το ζευγάρι πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, αλλά σίγουρα δεν περίμενε αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Η Βάσω Λασκαράκη, μέσα από τα InstaStories της, αποκάλυψε πώς στο Αιγαίο έπνεαν άνεμοι πάνω από 7 μπορόφ, με αποτέλεσμα το καράβι να κουνάει πολύ και η ίδια να έχει ζαλιστεί.

«Θέλουμε και εσείς να μας στείλετε τα βίντεο σας για το πώς περνάτε στα καράβια αυτή τη στιγμή. Γιατί εμείς δεν περνάμε καλά. Αυτό δεν είναι επιστροφή…Δε μπορώ…», είπε γελώντας η ηθοποιός.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Βάσω Λασκαράκη είχε στο πλευρό της τον Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίο δεν σταματούσε να γελά με τα όσα έλεγε η σύζυγός του στους followers της.

Read More

And More