Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Έκλεισαν ένα χρόνο γάμου! Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

Ένα χρόνο γάμου συμπληρώνουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος! Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα πριν από ένα χρόνο στην Κρήτη έχοντας στο πλευρό του μόνο πρόσωπα της οικογένειάς του. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσαν οι δυο τους δημοσιεύοντας στα social media την ίδια φωτογραφία.

Η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος σεφ γιορτάζουν ένα χρόνο ευτυχίας, ένα χρόνο αγάπης, ένα χρόνο όμορφων στιγμών και φυσικά ένα χρόνο με μπόλικα ταξίδια. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι οι ιδανικές για να βγουν έξω και να γιορτάσουν αυτή τη σημαντική ημέρα, όμως αυτό δεν φαίνεται τους στενοχωρεί. Έχουν ο ένας τον άλλον και αυτό είναι αρκετό!

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του, με την Βάσω Λασκαράκη να σχολιάζει: “29/4/2019 Our trip to happiness! Χρόνια πολλά αγάπη μου… να τα εκατοστήσουμε… στα καλύτερα που έρχονται ….με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί….” και τον Λευτέρη Σουλτάτο να συμπληρώνει στη δική του ανάρτηση: “9/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα … σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας …”.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More