Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ερωτευμένοι στις Κυκλάδες! Φωτογραφίες από τις διακοπές τους με το σκάφος

Διακοπές στις Κυκλάδες για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο περνά αρκετά από τα καλοκαίρια του στην Κρήτη, φέτος αποφάσισε να επισκεφτεί φίλους και συνεργάτες σε αγαπημένα νησιά.

Πρόσφατα μάλιστα, η ηθοποιός και ο chef σύζυγός της, βρέθηκαν στη Μύκονο και στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Αθηνά Οικονομάκου για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

 

Βάσω Λασκαράκη: «Αχ αυτά τα ελληνικά νησιά σου παίρνουν το μυαλό»

Η ηθοποιός ξεκινώντας τις διακοπές της στις Κυκλάδες ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της από τα νησιά που επισκέφτηκε, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις μίνι αποδράσεις με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο: «Αχ αυτά τα ελληνικά νησιά … σου παίρνουν το μυαλό», έγραψε στο instagram η Βάσω Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Βόλτες με το σκάφος

Αμέσως μετά τα γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου στη Μύκονο, το ζευγάρι πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στο σκάφος, λίγο πριν την επιστροφή τους, με την ηθοποιό να δημοσιεύσει μια σειρά από σχετικές φωτογραφίες δίπλα στον σύζυγό της.

Βάσω Λασκαράκη: «Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα»

Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Βάσω Λασκαράκη είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, όπου και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

«Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει.

Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό», πρόσθεσε σχετικά με την 8χρονη κόρη της και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη ή αλλιώς Μαίρη

Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη νέα κωμική σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Mega.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες στη νέα κωμική σειρά του Mega, που ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Δες το τρέιλερ της νέας σειράς του Mega:

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More