Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Έτσι καλωσόρισαν την Σίσσυ Χρηστίδου στην Κρήτη! [video]

Η Σίσσυ Χρηστίδου, από τα μέσα Ιουλίου, έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι της ως single, μετά από εννιάμισι χρόνια έγγαμου βίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια χαλαρώνει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.

Για αρχή, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο. Στη συνέχεια, μαζί με τους γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ βρέθηκε στην Χαλκιδική, ενώ ακολούθησαν δύο μαγευτικά ταξίδια σε Πάρο και Νάξο, τα οποία σίγουρα θα θυμούνται για πάντα και οι τρεις τους.

Πριν μερικές μέρες, η Σίσσυ και τα αγόρια της επέστρεψαν στην Αθήνα, αλλά η παρουσιάστρια δεν άργησε να φύγει για το επόμενο ταξίδι της. Προορισμός της αυτή τη φορά ήταν η Κρήτη, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την κολλητή της.

Λίγο μετά την άφιξή της στο νησί και συγκεκριμένα στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει, η Σίσσυ δέχτηκε μια έκπληξη που την ξάφνιασε, αλλά και την χαροποίησε πολύ. Συγκεκριμένα, στο δωμάτιό της την περίμενε ένα τραπέζι γεμάτο με φρούτα εποχής και ένα μπουκάλι σαμπάνια, δώρο από τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Βάσω Λασκαράκη για το καλωσόρισμα.

Ο γνωστός σεφ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, οπότε αυτό ήταν το λιγότερο που μπορεί να κάνει και εκ μέρους της συζύγου του για την διάσημη παρουσιάστρια.

Πάνω στο τραπέζι, μάλιστα, βρισκόταν και ένας φάκελος με μια κάρτα από το ζευγάρι, που κανείς δεν έμαθε ποτέ τι γράφει μέρα.

Read More

And More