Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics,vid]

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό μαγαζί Acro, έχοντας στο πλευρό της δύο από τους πιο ταλαντούχους άνδρες καλλιτέχνες, τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που φόρεσαν τα καλά τους και βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να στηρίξουν τους τραγουδιστές και φυσικά να παρακολουθήσουν ένα μουσικό υπερθέαμα. Μεταξύ αυτών Η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο γοητευτικός σεφ βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του και έτσι, δεν θα μπορούσε να μην τη συνοδεύσει στη χθεσινή έξοδο. Οι δυο τους, έχοντας συμπληρώσει οκτώ μήνες έγγαμου βίου, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Βάσω Λασκαράκη βρισκόταν στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου, ενώ δεν σταμάτησαν να διασκεδάσουν και να ανταλλάσσουν τρυφερές ματιές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί και απαθανάτισε το ζευγάρι τόσο κατά την είσοδό του στο κέντρο όσο και κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Δες φωτογραφίες: 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More