Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Η καθημερινότητα του ερωτευμένου ζευγαριού – Τι της μαγείρεψε χθες το βράδυ

Η Βάσω Λασκαράκη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού πέρα από το γεγονός ότι έχει βρήκε τον άνδρα της ζωής της, αυτός ο άνδρας είναι και σεφ! Ο λόγος φυσικά για τον Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος λατρεύει να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει, πόσο μάλλον να μαγειρεύει για τη σύζυγό του. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση, η οποία μέρα με τη μέρα όλο και δυναμώνει.

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να λείπει πολλές ώρες εκτός σπιτιού λόγω των γυρισμάτων της σειράς “Έρωτας Μετά“, όμως όταν έχει ελεύθερο χρόνο φροντίζει να τον περνά όσο πιο παραγωγικά γίνεται μαζί φυσικά με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την κόρη της, τον σύζυγό της και τους φίλους της. Το ερωτευμένο ζευγάρι χαίρεται κάθε στιγμή της κοινής του πορείας και αυτό φαίνεται.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μπήκαν στην κουζίνα, με την ταλαντούχα ηθοποιό να μας δείχνει στιγμιότυπο από τη μαγειρική του συζύγου της. Η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αφού της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τις αγαπημένες της στιγμές από την καθημερινότητα.

Έτσι έγινε και σήμερα! Ο Λευτέρης Σουλτάτος, λοιπόν, έφτιαξε στην σύζυγό του μπακαλιάρο με μανιτάρια και μας έκανε να ζηλέψουμε πολύ!

Read More

And More