Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κρήτη!

Στην Κρήτη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος! Το ερωτευμένο ζευγάρι αφού τακτοποίησε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα, έφτιαξε τις αποσκευές του και αναχώρησε με προορισμό το αγαπημένο του μέρος. Μαζί του ήταν φυσικά και η 6χρονη κόρη της Βάσως Λασκαράκη, η οποία πρόκειται να συνεχίσει τα διαδικτυακά μαθήματα του σχολείου της από το νησί.

Η Βάσω Λασκαράκη μετά το τέλος του lockdown επέστρεψε στη δουλειά προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του Alpha “Έρωτας Μετά”. Μπορεί να κουράστηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, όμως τώρα έχει όλο το καλοκαίρι μπροστά της, ώστε να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αν και το όνομά της ακούγεται έντονα για ρόλο παρουσιάστριας στον Alpha, εκείνη τηρεί σιγήν ιχθύος αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά, γεγονός που αποκάλυψαν με αναρτήσεις τους στα προφίλ τους στο Instagram. Το ταξίδι ήταν πολύωρο και έτσι εκείνοι έφτασαν ξημερώματα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ωστόσο, η μικρή Εύα ξύπνησε κανονικά το πρωί για να παρακολουθήσει τα μαθήματά της.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη από τις πρώτες ώρες της στο νησί.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην Κρήτη!

Read More

And More