Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Οι τρυφερές στιγμές τους σε βραδινή έξοδο! Φωτογραφίες

Οκτώ μήνες παντρεμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, οι οποίοι απολαμβάνουν στο έπακρο τον έγγαμο βίο τους. Η πρωταγωνίστρια του “Έρωτας Μετά” και ο καταξιωμένος σεφ ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, κάνοντας ερωτικές αποδράσεις, βραδινές εξόδους ή βγαίνοντας ρομαντικά ραντεβού μόνο οι δυο τους. Μπορεί η όμορφη Βάσω να πέρασε δύσκολες στιγμές στην προσωπική της ζωή – έχοντας κάνει ένα διαζύγιο – ωστόσο από τη στιγμή που ήρθε ο Λευτέρης στη ζωή της είδε ξανά τι σημαίνει πραγματική αγάπη και έρωτας!

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει… νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα! Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο να διασκεδάζουν στο BOX μαζί με τις Μελisses και την Τάμτα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η αγαπημένη ηθοποιός βρισκόταν στην αγκαλιά του συζύγου της, ενώ οι δυο τους αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας των paparazzi.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More