Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στην Κρήτη!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν την έκπληξη και παντρεύτηκαν την Δευτέρα του Πάσχα, κόντρα στα δημοσιεύματα και τις φήμες που τους ήθελαν να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου το προσεχές καλοκαίρι! Η πρωταγωνίστρια του Alpha και ο γοητευτικός σεφ μετά από ένα χρόνο σχέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, ο γάμος έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου, ενώ η γαμήλια δεξίωση έγινε στο Κτήμα Παπακαλιάτη, χωρίς τους διάσημους φίλους της ηθοποιού.

Η Βάσω Λασκαράκη συνοδεύτηκε στην εκκλησία από την μονάκριβη κόρη της Εύα, ενώ κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Ρίτσα και η νύφη του Λένια. Η Τίνα Τόσκα καλή φίλη του ζευγαριού ήταν καλεσμένη και ανέβασε τα πρώτα στιγμιότυπα από τη γαμήλια δεξίωση.

Δες το βίντεο:

Το γαμήλιο πάρτι ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα! Το make up και τα μαλλιά της νύφης επιμελήθηκε ο καλός της φίλος, Θάνος Βογιατζής.

Το love story του ζευγαριού

Η Βάσω και ο Λευτέρης γνωρίστηκαν πριν από δυόμισι χρόνια στην Κρήτη, στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς. Τότε η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η συναναστροφή τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο. Ωστόσο, η μοίρα φαίνεται πώς είχε ήδη αρχίσει να κάνει σχέδια γι’ αυτούς. Έναν χρόνο μετά βρέθηκαν εκ νέου, πάλι με παρέα, κι εκείνος μεσολάβησε σε έναν γνωστό του προκειμένου να την εξυπηρετήσει για ν’ αγοράσει ένα αυτοκίνητο που ήθελε. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους…

Read More

And More