Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύονται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους!

Μετά τον αρραβώνα τους, τον περασμένο Δεκέμβριο, έρχεται σύντομα και ο γάμος στην Κρήτη για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός και ο σεφ πρόκειται να παντρευτούν και η Espresso έχει την απόδειξη για το χαρμόσυνο γεγονός: την αγγελία γάμου του ζευγαριού.

“Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη”, αναφέρει η γάμηλια αναγγελία του ζευγαριού, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “Εστία” .

Η Βάσω και ο Λευτέρης γνωρίστηκαν πριν από δυόμισι χρόνια στην Κρήτη, στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς. Τότε η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η συναναστροφή τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο. Ωστόσο, η μοίρα φαίνεται πώς είχε ήδη αρχίσει να κάνει σχέδια γι’ αυτούς. Έναν χρόνο μετά βρέθηκαν εκ νέου, πάλι με παρέα, κι εκείνος μεσολάβησε σε έναν γνωστό του προκειμένου να την εξυπηρετήσει για ν’ αγοράσει ένα αυτοκίνητο που ήθελε. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους…

Read More

And More