Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ρομαντική απόδραση στα Ιωάννινα! [pics]

Τα Σαββατοκύριακα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση μακριά από την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος και φροντίζουν να το αξιοποιούν με κάθε τρόπο. Είτε τα πλάνα αφορούν βόλτες στα ομορφότερα της Αθήνας είτε αποδράσεις πέρα από τα σύνορα της πόλης, το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και ζει μαγικές στιγμές.

Αυτή τη φορά τα σχέδια του ζευγαριού τους πήγαν μέχρι τα πανέμορφα Ιωάννινα, τα οποία προσφέρουν πολλούς τρόπους για να διασκεδάσει κανείς. Ως λάτρης των social media, η Βάσω δεν μπορούσε παρά να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram διάφορες στιγμές της από τις ξέγνοιαστες βόλτες στους δρόμους της ηπειρωτικής πόλης.

Βέβαια, από την παρέα του ζευγαριού δεν θα γινόταν να λείπουν οι κολλητοί φίλοι τους, δηλαδή η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη. Ο άστατος καιρός δεν υπήρξε εμπόδιο για την παρέα, αφού ξέρουν να περνούν καλά, όπου και αν βρίσκονται.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More