Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ταξίδι γευσιγνωσίας στην Ισπανία!

Τα ταξίδια είναι η αδυναμία τους και όποτε βρίσκουν λίγο χρόνο κάνουν μικρές αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για Βαρκελώνη. Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο που απολαμβάνουν ένα ταξίδι γαστρονομίας στην Ισπανία και είναι στα καλύτερά τους.

Οι δυο τους έφθασαν στην όμορφη ισπανική πόλη την Παρασκευή και απήλαυσαν ένα εκπληκτικό δείπνο σε ένα από τα πιο εκλεκτά εστιατόρια της πόλης. Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στο Enigma Concept, όπου εργάζεται ως executive chef Oliver Pena Luque. Εκεί το ζευγάρι χαλάρωσε με την όμορφη ατμόσφαιρα, γεύτηκε πιάτα υψηλής γαστρονομίας και παρακολούθησε φυσικά live cooking. Ιδιαίτερα χαρούμενος ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη ανέβασε στο Instagram και φωτογραφίες με τον σεφ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μια βραδιά στη Βαρκελώνη … ένα από τα καλύτερα εστιατόρια».

Η επόμενη μέρα, όμως, βρήκε το ζευγάρι και πάλι στους δρόμους της Βαρκελώνης να κάνει τις βόλτες του. Οι δυο τους επισκέφτηκαν την Κεντρική Αγορά της Βαρκελώνης, όπου είδαν τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην  Ισπανία και δοκίμασαν τοπικές λιχουδιές.

Φυσικά, πέρασαν μια βόλτα από το επίσημο κατάστημα της ομάδας της Barcelona για ψώνια και συνέχισαν αγκαλιασμένοι τις βόλτες τους στη La Rambla.

Και οι βόλτες συνεχίζονται για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Read More

And More