Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Το μπάρμπεκιου στον κήπο τους και οι χαλαρές στιγμές πριν την επιστροφή στις υποχρεώσεις [pics,vid]

Μπορεί η καραντίνα να έχει λάβει επίσημα τέλος εδώ και περίπου μία εβδομάδα, όμως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος εξακολουθούν να μένουν σπίτι για την ασφάλεια τόσο της δικής τους υγείας όσο και της 6χρονης κόρης της ηθοποιού, Εύας. Μιας και οι επαγγελματικές δραστηριότητες της Βάσως Λασκαράκη δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, εκείνη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, μένει σπίτι και συνεχίζει να χαίρεται τις στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητά του εντός σπιτιού και δεν αφήνει τίποτα να του χαλάσει τη διάθεση. Μπορεί οι ρυθμοί της ζωής να άλλαξαν, όμως οι δυο τους έχουν τον τρόπο να περνούν πάντα και παντού καλά!

Μιας, λοιπόν, και η θερμοκρασία έχει ανέβει η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας στον κήπο του σπιτιού τους χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τον ήλιο, παίζοντας με την Εύα, κάνοντας χάδια στη σκυλίτσα τους, τη Ρόζα, ακόμα και… μαγειρεύοντας.

Τι και αν τρεις τους δεν μπορούν να επισκεφτούν τα αγαπημένα τους μέρη και να φάνε τα φαγητά που αγαπούν, ο γνωστός σεφ έχει πάρει την υπόθεση στα χέρια του και καθημερινά φτιάχνει εκλεχτά πιάτα για τα κορίτσια του. Αυτή τη φορά, ο ίδιος βγήκε στον κήπο και έκανε μπάρμπεκιου έχοντας τις καλύτερες βοηθούς. Ολόκληρη η γειτονιά πλημμύρισε από μυρωδιές, αφού ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισε να φέρει το νησί στην πρωτεύουσα. Έτσι, λοιπόν, από το γεύμα δεν θα μπορούσε να λείπει η χωριάτικη σαλάτα.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η περήφανη μαμά μοιράστηκε ακόμα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την προσπάθεια της μοναχοκόρης της να την ζωγραφίσει.

Read More

And More