Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Χέρι-χέρι για ψώνια στο Μαρούσι! [pics]

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Απρίλιο στην Κρήτη και έκτοτε βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Η ηθοποιός και ο σεφ είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν, αφού οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στα social media είναι συχνές, ενώ σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνονται απόλυτα ταιριαστοί και αγαπημένοι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” το ζευγάρι στο Μαρούσι και συγκεκριμένα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της περιοχής. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος  επισκέφθηκαν γνωστό πολυκατάστημα και έκαναν τα ψώνια τους, αφότου είχαν περάσει από κατάστημα διάσημης αλυσίδας ένδυσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους, οι δυο τους ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι, ενώ η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, γιατί ακόμη βιώνουν την πρώτη γλυκιά τους περίοδο ως νιόπαντροι.

Ντυμένοι casual και απαλλαγμένοι από το άγχος της καθημερινότητας στη δουλειά, έδειχναν να απολαμβάνουν την έξοδό τους, ενώ δεν δίστασαν να χαιρετήσουν με χαμόγελο όσους τους αναγνώρισαν και θέλησαν να τους μιλήσουν από κοντά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More