Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Χέρι-χέρι στο θέατρο! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους [pics]

Ανήμερα της Δευτέρας του Πάσχα, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα στην Κρήτη! Η αγαπημένη ηθοποιός και ο γοητευτικός σεφ ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και θέλησαν να τον επισφραγίσουν με έναν μυστικό γάμο στα Χανιά, με ελάχιστα κοντινά τους πρόσωπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τον έγγαμο βίο του και συνεχίζει τις αποδράσεις στην αγαπημένη του Κρήτη, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Το βράδυ της Πέμπτης, μάλιστα, η Βάσω και ο Λευτέρης έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους!

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έκανε εχθές επίσημη πρεμιέρα στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως και δεν ήταν λίγοι οι ηθοποιοί που έδωσαν το παρών! Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έφτασαν χέρι χέρι στο θέατρο και απόλαυσαν από τις πρώτες σειρές την θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές την Δέσποινα Βανδή, τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Κατερίνα Λέχου και άλλους εξαίρετους ηθοποιούς.

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς “Το Σόι σου” έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της! Η Βάσω Λασκαράκη έχει βρει στον Λευτέρη ό,τι ακριβώς επιθυμούσε και είναι έτοιμη να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

Δες φωτογραφίες:

Η πολυαναμενόμενη αυτή παράσταση πραγματεύεται την ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955, όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν τη μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά τη δεκαετία του ’70.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More