Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στην Ζυρίχη! [pics,vids]

Τα Χριστούγεννα είναι επιτέλους εδώ και οι χριστουγεννιάτικες αποδράσεις των celebrities ήδη έχουν ξεκινήσει! Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ετοίμασαν βαλίτσες και το Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν στην Ευρώπη, με σκοπό να περάσουν ξέγνοιαστα τις γιορτινές ημέρες. Πρώτη στάση των διακοπών… η μαγική Ζυρίχη!

Η γοητευτική ηθοποιός και ο καταξιωμένος σεφ δεν πήγαν μόνοι τους αλλά μαζί τους είναι και η μονάκριβη κόρη της Βάσως Εύα, η οποία απολαμβάνει στο έπακρο τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μαζί με τη διάσημη μαμά της και τον νέο της σύζυγο! Μπορεί να κάνει αρκετό κρύο, ωστόσο το ζευγάρι και η μικρή περνούν μαγικά! Ο Λευτέρης Σουλτάτος ως σεφ επιθυμεί να εξερευνά και να γνωρίζει νέες γεύσεις και γι’ αυτό τον λόγο όπως καταλαβαίνεις πηγαίνουν συνέχεια για… φαγητό!

Η Βάσω Λασκαράκη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύει συνεχώς στιγμιότυπα από την χριστουγεννιάτικη εξόρμηση τους στην ευρωπαϊκή πόλη και μας κάνει να… ζηλεύουμε!

Μάλιστα, η Βάσω και ο Λευτέρης μαζί με την Εύα δεν έμειναν για πολύ στην Ζυρίχη αλλά πήραν αμάξι και έκαναν road trip, φτάνοντας μέχρι την Γερμανία!

Αναμένουμε στιγμιότυπα από το πώς περνούν και στην Γερμανία!

Read More

And More