Βάσω Λασκαράκη: Με την κόρη της στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη – Τα δάκρυα στην αίθουσα

Η επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11/12 στο Village Cinemas στο The Mall.

Το σενάριο ανήκει στους Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνή και Χάρη Χιώτη και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του φιλμ, πρωταγωνιστεί και η Κατερίνα Γερονικολού.

Το παρών στην κινηματογραφική πρεμιέρα έδωσε πλήθος καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, μεταξύ αυτών και η πρώην σύζυγος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα.

Λίγο πριν την έναρξη της ταινίας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόζαρε στο κόκκινο χαλί με την μονάκριβη κόρη του σε μια σπάνια φωτογραφία και όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» αναφέρθηκε και στην κόρη του, Εύα και αποκάλυψε πως η ταινία είναι αφιερωμένη σε εκείνη, καθώς μια τρυφερή στιγμή τους στάθηκε η αφορμή για να την σκηνοθετήσει. 

Τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την μικρή Εύα συγκίνησαν τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More