Βάσω Λασκαράκη – Μελέτης Ηλίας: Η φιλία τους και η συγκίνηση για το τέλος του “Το σόι σου”! [pics]

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν σχεδόν καθημερινά μαζί αφού συμπρωταγωνίστησαν στο δημοφιλές σήριαλ του Alpha, “Το σόι σου“! Οι δυο ηθοποιοί πέρασαν πολλά μαζί και δέθηκαν αρκετά! Ανάμεσά τους δημιουργήθηκε μια όμορφη φιλία. Πέρασαν πολλά μαζί, εύκολα και δύσκολα, ευχάριστα και δυσάρεστα…

Η φιλία τους εξελίχθηκε σε κουμπαριά ενώ η Βάσω απέκτησε και μια νέα φίλη που δεν ήταν άλλη από την σύζυγο του Μελέτη!Χθες οι δυο ηθοποποιοί αποχαιρέτησαν τα πλατό που έγιναν το δεύτερο σπίτι τους με συγκίνηση αλλά και όμορφες αναμνήσεις και όσα έγραψαν είναι άκρως συγκινητικά…

Η Βάσω έγραψε: “Τον Αύγουστο του 2014 γνώρισα αυτό το αγόρι… σήμερα 5 χρόνια μετά νιωθω σαν να τον ξέρω μια ζωή … όχι δεν φαντάστηκα την φιλία που θα γεννιόταν μεταξύ μας ούτε την τιμή που θα μου έκανε να μου ζητήσει να γίνω η νονά του δεύτερου παιδιού του κ φυσικά δεν περίμενα ότι θα μου χαρίσει και μια σπουδαία φίλη,την γυναίκα του! Σε ευχαριστώ Μελετη Ηλία … για όλα”!

 

Ο Μελέτης έγραψε: “Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα! Σημερα τελειωσαμε τα γυρισματα του Σογιου μας…Ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου ολο αυτο το τρελο παρεακι για τα 5 υπεροχα χρονια!!!
Για μενα ηταν ενα μεγαλο μαθημα ολο αυτο.307 επεισοδια οπου εγω και η κοπελα διπλα δεν λειψαμε απο κανενα!!! Σας αγαπω ολους και σας ευχαριστω για την υπεροχη εμπειρια που ζησαμε ολον αυτον τον καιρο!! @vasolaskaraki σε αγαπω και θα σε αγαπω για παντα!!!! Κι επειδη ειναι οπως ειπα μια δυσκολη μερα…εδω μια φωτογραφια σε ενα απο τα πιο δυσκολα γυρισματα που καναμε σε αυτη τη διαδρομη!!!
#tosoisou #love #partnersincrime #lifegoeson”

Read More

And More