Βάσω Λασκαράκη: Μετά το ταξίδι στο Μιλάνο επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της!

Η Βάσω Λασκαράκη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς πέρασε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο μαζί με τον άνδρα της ζωής της. Η ταλαντούχα ηθοποιός έγινε 40 και ο Λευτέρης Σουλτάτος της ετοίμασε ένα υπέροχο ταξίδι σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης.

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους αποτελούν ένα ζευγάρι που λατρεύει τις εξορμήσεις και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε φορά που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν φτιάχνουν βαλίτσες και φεύγουν για αγαπημένους προορισμούς. Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να είχε μόνο δύο ημέρες στη διάθεσή του, όμως έκανε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στην ιταλική πόλη.

Ένα στιγμιότυπο από το ταξίδι της στο Μιλάνο!

Αναμφισβήτητα η γνωστή ηθοποιός θα θυμάται για πάντα τα συγκεκριμένα γενέθλια, αφού απόλαυσε κάθε στιγμή του ταξιδιού της. Με την άφιξη της νέας εβδομάδας, η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα και στα γυρίσματα της σειράς του Alpha “Έρωτας μετά”, στην οποία πρωταγωνιστεί, γεγονός που μας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησε την ημέρα της από το πλατό!

Read More

And More