Βάσω Λασκαράκη: Μοναδικές στιγμές με την κόρη της Εύα! [pics,vid]

Η Βάσω Λασκαράκη εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός και μία πολύ όμορφη γυναίκα, πάνω από όλα είναι μία αφοσιωμένη μαμά! Η κόρη της, Εύα, είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά της και παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα και τα πολύωρα γυρίσματα για τη σειρά του Alpha “Το Σόι σου”, πάντα βρίσκει χρόνο για εκείνη. Η όμορφη Βάσω είναι αχώριστη με την μικρή της πριγκίπισσα και απολαμβάνει να κάνει πράγματα με το παιδί της.

Μετά το χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους, η Βάσω Λασκαράκη βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της, έχει συνεχώς στο πλευρό της τις φίλες και τα αγαπημένα της πρόσωπα και περνά πάντα πολύ ποιοτικό χρόνο με την Εύα της. Έτσι, το Σάββατο, πήρε την κόρη της και την κολλητή της και βρέθηκαν στο Μουσείο Γουλανδρή!

Η μικρή τρελάθηκε με τα εκθέματα, ενώ η ηθοποιός δεν σταμάτησε να την απαθανατίζει σε όμορφες στιγμές, μέσα στο μουσείο. Αφού μητέρα και κόρη είδαν τις πεταλούδες και τα υπόλοιπα έντομα, πήγαν να γλυκαθούν στην Κηφισιά!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More