Βάσω Λασκαράκη: Μοναχική βόλτα με στυλ στο Μαρούσι! Φωτογραφίες

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Απρίλιο στην Κρήτη και έκτοτε βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Η ηθοποιός και ο σεφ είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν, αφού οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στα social media είναι συχνές, ενώ σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνονται απόλυτα ταιριαστοί και αγαπημένοι.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Μετά» έχει ένα φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα,  ωστόσο, φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την προσωπική της ζωή. Ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, και η κόρη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Όταν χρειάζεται, λοιπόν, να λείπει από το σπίτι πολλές ώρες λόγω γυρισμάτων, η Βάσω Λασκαράκη λατρεύει περνά όμορφες στιγμές μαζί τους και να χαλαρώνει από το άγχος της δουλειάς της.

Πρόσφατα, βέβαια, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η ηθοποιός αποχωρίστηκε για λίγο την οικογένειά της και πραγματοποίησε μια μοναχική έξοδο για αγορές στα βόρεια προάστια. Ο φωτογραφικός φακός, συγκεκριμένα, την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, να περπατά στους διαδρόμους κοιτώντας τις βιτρίνες και να κάνει τα ψώνια της από πολυκατάστημα.

Με το denim look που επέλεξε μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού ήταν πολύ όμορφη κι εντυπωσιακή.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164