Βάσω Λασκαράκη: “Μύρισε” καλοκαίρι στο σπίτι της! Οι ξέγνοιαστες στιγμές στον κήπο και το δώρο που έκανε στην κόρη της [pics]

Οι τελευταίοι δύο μήνες μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικοί για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο – όπως και για όλους μας άλλωστε” ταυτόχρονα, όμως, ήταν και πολύ δημιουργικοί. Το αγαπημένο ζευγάρι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου του και να τον γεμίσει κάνοντας πράγματα που το χαροποιούν και ίσως, υπό κανονικές συνθήκες, δεν είχε τον χρόνο να κάνει.

Προτεραιότητα και των δύο αποτελούσε φυσικά η 6χρονη κόρη της γνωστής ηθοποιού, η μικρή Εύα, μιας και το ζευγάρι έκανε τα πάντα για να περνάει εποικοδομητικά η ώρα της. Μαγειρικές απόπειρες, παιχνίδια στο μπαλκόνι, παζλ, ζωγραφική, ποδήλατο, ταινίες ήταν κάποιες από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει η καθημερινότητά τους.

Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες που η θερμοκρασία έχει ανέβει πολύ και ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να φέρει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου στο σπίτι της και έτσι έστησε μια τεράστια φουσκωτή κατασκευή με νερό στο μπαλκόνι για χάρη της κορούλας της. Παράλληλα, το ζευγάρι ανανέωσε τον κήπο του, αφού πλέον όλοι περνάνε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εκεί.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας Μετά” λατρεύει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τη θέα των φυτών της τρώγοντας παράλληλα μικρές λιχουδιές. Ως λάτρης του Instagram, η Βάσω Λασκαράκη δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δες φωτογραφίες:

Η Βάσω Λασκαράκι απολαμβάνει τις ζεστές ημέρες στον κήπο της!

Read More

And More