Βάσω Λασκαράκη: Ο δημόσιος απολογισμός και το “ευχαριστώ”!

Μετά από πέντε σεζόν, αμέτρητες οικογενειακές ιστορίες και φυσικά τεράστια επιτυχία η καθημερινή σειρά «Το Σόι σου» έριξε χθες αυλαία. Με αφορμή το οριστικό φινάλε, λοιπόν, οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha μαζεύτηκαν και παρακολουθήσουν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια δουλειά που όλοι αγάπησαν πολύ και για τον λόγο αυτό η συγκίνησή τους ήταν διάχυτη.

Σήμερα το πρωί, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το τέλος της σειράς και να πει ένα δημόσιο “ευχαριστώ” στο τηλεοπτικό κοινό που αγάπησε την οικογενειακή κωμωδία για πέντε ολόκληρα χρόνια και της χάρισε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Χθες βράδυ έκλεισε ένας κύκλος ….θα ανοίξουν φαντάζομαι άλλοι πολλοί. Σας εύχομαι όμως μια φορά στην επαγγελματική σας πορεία να έχετε την τύχη και την χαρά να συνεργαστείτε με μια τέτοια ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες …με τα πάνω μας και κάτω μας με τα καλά μας και τα ανάποδα μας ζήσαμε μαζί 5 χρόνια … σας ευχαριστούμε που μας αγαπήσατε …αυτοί είμαστε το σόι σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More