Site icon TLIFE

Βάσω Λασκαράκη: O Λευτέρης Σουλτάτος τη φωτογραφίζει μόνο με το μπικίνι της!

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το νέο σήριαλ του Alpha με τίτλο «Έρωτας Μετά», στο οποίο θα πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν, ωστόσο, όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, φροντίζει να κάνει καλοκαιρινές αποδράσεις με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στη Σαντορίνη και πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου, τον Φίλιππο Μιχόπουλο, την Νικόλ Παναγιώτου και άλλους αγαπημένους τους φίλους. Εκεί, λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ξεκουράστηκαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να απολαύσουν τον καυτό ήλιο του Αιγαίου.

Κατά την παραμονή τους στο κυκλαδίτικο νησί, οι δυο τους έβγαλαν πολλές φωτογραφίες για να θυμούνται πάντα το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι. Μεταξύ άλλων, όμως, ο γνωστός σεφ φωτογράφησε την όμορφη ηθοποιό μόνο με το μπικίνι της, να ποζάρει στην παραλία μαζί με την Νικόλ Παναγιώτου και να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε, μάλιστα, δύο σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδωσε τα  τα εύσημα Λευτέρη Σουλτάτο για το τέλειο “κλικ”.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Βάσω Λασκαράκη είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται!

© 2024 tlife.gr