Βάσω Λασκαράκη: Ο λόγος που επέστρεψε στην Αθήνα από τις διακοπές και το μήνυμα στις φίλες της!

Βάσω Λασκαράκη: Ο λόγος που επέστρεψε στην Αθήνα από τις διακοπές και το μήνυμα στις φίλες της! | tlife.gr

Το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι απόλαυσαν φέτος η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Η ηθοποιός και ο σεφ, το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους το πέρασαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του δεύτερου. Παράλληλα, ωστόσο, φρόντισαν να κάνουν αποδράσεις στις μαγευτικές παραλίες του νησιού και να διασκεδάσουν μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Ωστόσο, λίγο πριν την εκπνοή του Αυγούστου, η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με την κόρη της, Εύα, αφήνοντας πίσω στο νησί τον Λευτέρη Σουλτάτο. Ο λόγος που αγαπημένη ηθοποιός αναγκάστηκε να το κάνει αυτό είναι επαγγελματικός, αφού από σήμερα ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Έρωτας μετά», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ίδια έκανε την αποκάλυψε το τέλος των διακοπών της μέσα από τα InstaStories της, ζητώντας από τις κολλητές της φίλες να την στηρίξουν ψυχολογικά τώρα που επέστρεψε στην πρωτεύουσα. «Λοιπόν, θέλω να σας πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου που γύρισα στην Αθήνα. Ωστόσο γύρισα, γιατί αύριο δουλεύω… Γιατί ήρθαμε; Γιατί πέρασε το καλοκαίρι τόσο γρήγορα; Γιατί έχει ακόμα ζέστη; Δεν περνάω καλά, αλήθεια σας το λέω…. Επίσης θέλω να πω στις φίλες μου ότι γύρισα. Καταλαβαίνετε κορίτσια, πρέπει να με στηρίξετε ψυχολογικά. Δεν είμαι καλά…», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε την ηθοποιό ξανά στη μικρή οθόνη!

READ more