Βάσω Λασκαράκη: Ο σύζυγός της μαγειρεύει και εκείνη δεν σταματά να τον «πειράζει»! [video]

Σε καραντίνα βρίσκονται στο σπίτι τους αυτές τις μέρες η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και η κουζίνα έχει πάρει «φωτιά». Ο γνωστός chef ετοιμάζει καθημερινά και μια ξεχωριστή λιχουδιά για την σύζυγό του, ενώ δεν σταματά και τα μαγειρικά challenges με τους φίλους του.

Αυτήν τη φορά, όμως, ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισε να ετοιμάσει ένα παραδοσιακό κρητικό πιάτο «Χοχλιούς μπουμπουριστους», έδεσμα που φάνηκε να μην ξετρέλανε την Βάσω Λασκαράκη. Ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να γυρίσει ένα video με τα μαγειρικά του κατορθώματα, έχοντας ως παρουσιάστρια – σκηνοθέτη την σύζυγό του.

«Χοχλιοί μπουμπουριστοί ή σαλιγκάρια ή καραόλοι. Η συνταγή κατόπιν απαίτησης του κοινού. Σκηνοθεσία, κάμερα, επιμέλεια, συμπαρουσιάστρια Βάσω Λασκαράκη (αυτήν είχαμε τώρα εύκαιρη)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος, με την γνωστή ηθοποιό να του απαντά: «Έχω κάνει εξαιρετική δουλίτσα».

Λίγο νωρίτερα φυσικά ανέβηκε και η φωτογραφία με τους χοχλιούς συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Χοχλιούς μπουμπουριστους … ή σαλιγκάρια μπρούμυτα . Το όνομα τους βγήκε από το τρόπο που ξαπλώνουν στο τηγάνι . Άσχετα με το όνομα η γεύση είναι μαγική τουλάχιστον για εμάς που τους τρώμε χαχαχα».

 

Read More

And More