Βάσω Λασκαράκη: Οι δουλειές στο σπίτι με την κόρη της και το λαχταριστό σνακ που απόλαυσαν [pics]

Ημέρα αφιερωμένη στην καθαριότητα είναι η σημερινή για την Βάσω Λασκαράκη και την 6χρονη κόρη της, Εύα! Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να περάσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους στο παιδικό δωμάτιο, προκειμένου να το καθαρίσουν, να το συμμαζέψουν και να τακτοποιήσουν αυτά που χρειάζονται. Η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί καθημερινά να περνάει δημιουργικά το χρόνο της μαζί με την πριγκίπισσά της, παίζοντας, μαγειρεύοντας, διαβάζοντας και απ’ ότι φαίνεται καθαρίζοντας.

Η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμιότυπα από τις ημέρες της στο σπίτι δείχνοντάς μας πώς επιλέγει εκείνη και η οικογένεια της να περνούν το χρόνο τους. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη εβδομάδα μέσα στο σπίτι, η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε μια σοβαρή διαπίστωση. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το σημερινό πρωινό τους σχολίασε: “Η εποχή που το πρωινό κρατάει 3-4-5 ώρες”. Αλήθεια, σου συμβαίνει και εσένα;

Δες τις φωτογραφίες:

“Κάποιες ανακατατάξεις και καθαριότητες γίνονται εδώ”, σχολίασε η Βάσω Λασκαράκη στη φωτογραφία με το δωμάτιο της κόρης της.

Read More

And More