Βάσω Λασκαράκη: Οι βόλτες στην χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη συνεχίζονται! [pics]

Το 2018 ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες χρονιές της. Η Βάσω Λάσκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί οι δύο τους να κρατούν χαμηλούς τόνους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν σταματούν στιγμή να ζουν κάθε στιγμή του έρωτά τους. Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων μακριά από όλους και όλα και γι΄αυτό ταξίδεψε μέχρι την γιορτινή Νέα Υόρκη.

Η κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη έχει φορέσει τα γιορτινά της και αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς για τα Χριστούγεννα. Το ζευγάρι ήθελε καιρό να κάνει αυτό το ταξίδι, όμως οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους το επέτρεπαν. Οι δυο τους ζουν παραμυθένιες στιγμές έχοντας συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι τον αδερφό του Λευτέρη, Μανώλη Σουλτάτο μαζί με την σύντροφό του.

Πριν λίγο καιρό, πολλά δημοσιεύματα θέλουν το όμορφο ζευγάρι να φόρεσε βέρα στο αριστερό και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, ο έρωτάς και η χημεία τους είναι ολοφάνερα. Πλέον, ζουν το δικό τους παραμύθι, καθώς η ιστορία αγάπης τους είναι μοναδική. Η γλυκιά ηθοποιός έχει βρει το λιμάνι της και το ίδιο ισχύει και για εκείνον, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν θα αργήσουμε να φάμε κουφέτα.

Η Βάσω δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη και να μας δείχνει πόσο χαρούμενη και ερωτευμένη είναι στο πλευρό του Λευτέρη.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More