Βάσω Λασκαράκη: Η πρώτη φωτογραφία του νέου της συντρόφου στο Instagram!

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ερωτευμένη και δεν θέλει να το κρύβει πλέον! Εδώ και μερικό διάστημα, η αγαπημένη ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό ενός πολύ γοητευτικού και καταξιωμένου σεφ, του Λευτέρη Σουλτάτου. Η Βάσω διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και χαμογελά ξανά μερικούς μήνες μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Μπορεί τόσο καιρό η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το νέο ειδύλλιο στην ζωή της, αλλά οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα λένε όλα! Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε για πρώτη φορά στα Instagram Stories τον νέο της σύντροφο και ταλαντούχο σεφ, εν ώρα… δημιουργίας! Οι φωτογραφίες, μάλιστα, είναι από το εστιατόριο που διαθέτει ο ίδιος ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου η Βάσω βρέθηκε πριν μερικές μέρες για να δει τον αγαπημένο της.

Δες τις φωτογραφίες:

Ποιος είναι ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ο Λευτέρης είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Συνεργάζεται με consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο chef Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός, από σεφ είναι πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας. Μεταξύ άλλων, διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.

Read More

And More