Βάσω Λασκαράκη: Στο θέατρο με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «The Children» που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια με πρωταγωνιστές την Πέγκυ Σταθακοπούλου, την Ρένια Λουιζίδου και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. Εκεί φυσικά συναντήθηκε με τους παλιούς γνώριμους από τη σειρά “Το σόι σου” που βρέθηκαν στο θέατρο για να στηρίξουν την Ρένια Λουιζίδου.

Η γνωστή ηθοποιός μετά τις συνταρακτικές εξελίξεις στην σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» και τα πολύωρα γυρίσματα, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στο θέατρο μαζί με τον καλό της. Η ίδια μάλιστα μιλώντας στην κάμερα του Star μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε ότι παρακολουθεί τη δουλειά της, έχει τις ίδιες αγωνίες με εκείνη, ενώ είναι και πολύ αυστηρός μαζί της.  «Γενικώς, είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός. Παραπάνω από όσο πίστευα και περίμενα», τόνισε η ηθοποιός και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο μένουν μόνιμα στην Αθήνα, αφού ο γνωστός σεφ δουλεύει τη σεζόν Απρίλιο με Οκτώβριο στην Κρήτη και σε άλλα νησιά.

Μετά το τέλος της παράστασης η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε αγκαλιά με την Ρένια Λουιζίδου και τις καλές της φίλες Έλενα Ασημακοπούλου και Γωγώ Καρτσάνα από το “Σόι σου”.

Έλενα Ασημακοπούλου, Βάσω Λασκαράκη

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ρένια Λουιζίδου, Βάσω Λασκαράκη, Γωγώ Καρτσάνα

Φωτογραφίες: Papadakis Press

 

Read More

And More