Βάσω Λασκαράκη: Συγκινήθηκε στην αποφοίτηση της κόρης της από το νηπιαγωγείο!

Είναι η αδυναμία της και όχι άδικα. Η μικρή Εύα, παρά το χωρισμό των γονιών της Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσως Λασκαράκη, δεν σταματά να είναι η απόλυτη προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους. Και όπως ήταν αναμενόμενο η αποφοίτησή της από το νήπιο δεν θα μπορούσε παρά να συγκινήσει τους δυο ηθοποιούς.

Η μικρή Εύα που τον ερχόμενο Νοέμβρη θα κλείσει τα 6 της χρόνια, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο νηπιαγωγείο και αποφοίτησε με τους συμμαθητές της  ως η «τάξη του 2019» γεμίζοντας συγκίνηση την διάσημη μαμά της.  Για τα παιδιά μάλιστα, διοργανώθηκε μια ξεχωριστή γιορτή, όπου διασκέδασαν πολύ.

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν φυσικά στην αποφοίτηση της μικρής ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Class of 2019! Αποφοίτηση από το νηπιαγωγείο με πολύ συγκίνηση … παρά πολύ θα έλεγα.».

Ενώ για τον παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο που πήγαινε ως σήμερα η κόρη της ανέφερε: «Όταν το 2015 το διάλεξα δεν φανταζόμουν το πόσο σημαντικό ρόλο θα έπαιζε στην ζωή της Εύας αλλά και στην δίκη μου η επιλογή αυτή!

Σαν ένα δεύτερο σπίτι με αγάπη φροντίδα και σωστή διαπαιδαγώγηση, είχαμε την απόλυτη ενημέρωση, την καθημερινή επαφή με τις δασκάλες και νιώθαμε ήσυχοι για τα παιδιά μας… σε ευχαριστούμε Νατάσα για αυτό το ζεστό σπιτικό περιβάλλον που έχεις δημιουργήσει για τα παιδιά μας δεν είναι τυχαίο που 25 χρόνια σε κάθε αποφοίτηση οι γονείς σε παρακαλάνε να φτιάξεις και δημοτικό!»

Read More

And More