Βάσω Λασκαράκη: Τα “πειράγματα” του Λευτέρη Σουλτάτου και οι στιγμές με την κόρη της στην κουζίνα [pics,vid]

Τα νέα δεδομένα στην ζωή και την καθημερινότητά μας δεν έχουν επηρεάσει αρνητικά τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, αφού και μόνοι τους περνούν μια χαρά! Το αγαπημένο ζευγάρι, λίγο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο έγγαμου βίου, έχει προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς και έχει βρει τρόπους να περνά δημιουργικά το χρόνο του μέσα στο σπίτι. Από την παρέα τους δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η κόρη της γνωστής ηθοποιού, η 6χρονη Εύα.

Και οι τρεις έχουν μεγάλη αδυναμία στη μαγειρική, συνεπώς περνούν αρκετές ώρες της ημέρας στην κουζίνα αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη και δημιουργώντας γνωστές και άγνωστες συνταγές. Η Βάσω Λασκαράκη ενημερώνει σε καθημερινή βάση τους διαδικτυακούς φίλους της για τα καμώματά τους δίνοντας τους, μάλιστα, και ιδέες. Αυτή τη φορά, η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε την κουζίνα μαζί με την πριγκίπισσά της και μαζί έφτιαξαν μερικά λαχταριστά cupcakes.

Όταν η Βάσω Λασκαράκη δεν βρίσκεται στην κουζίνα, κάνει τις δουλειές του σπιτιού ή δέχεται τα “πειράγματα’ του συζύγου της.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Λευτέρης Σουλτάτος ανέλαβε το μενού της 25ης Μαρτίου.

Read More

And More