Βάσω Λασκαράκη: Τα σχέδια και οι ανακατατάξεις στο σπίτι μετά την καραντίνα! [pics]

Τη δική της καραντίνα στο σπίτι με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα πέρασε αυτό το διάστημα η Βάσω Λασκαράκη και τώρα ετοιμάζεται σιγά σιγά για την  επιστροφή στην παλιά της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός παρέμεινε σπίτι και ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών για την μη εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού και προσπάθησε να περάσει όσο πιο δημιουργικά μπορούσε το χρόνο με την οικογένειά της στο σπίτι.

Τώρα, όμως, τα πράγματα άρχισαν να επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση και η Βάσω Λασκαράκη ετοιμάζεται για την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς «Έρωτας μετά» στον Alpha, όπου πρωταγωνιστεί. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, με κάποιες αλλαγές, μιας και ο Αντώνης Καρυστινός επιστρέφοντας από το Λονδίνο, όπου διαμένει μόνιμα, πρέπει να μείνει για 2 εβδομάδες σε καραντίνα, ώστε να επιστρέψει κι εκείνος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Για την Βάσω Λασκαράκη, η επιστροφή στο πλατό των γυρισμάτων θα γίνει όμως σε λίγες μέρες και εκείνη φυσικά ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι στη δουλειά.

Η τηλεοπτική «Άννα Μακρίδη» ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η αγαπημένη σειρά επιστρέφει! «Ερχόμαστε… ξανά», αναφέρει η Βάσω Λασκαράκη.

Μέχρι τότε, όμως, η γνωστή ηθοποιός παραμένει σπίτι και απολαμβάνει την κάθε μέρα, κάνοντας βόλτες στον ανθισμένο κήπο του σπιτιού της, πηγαίνοντας για ποδήλατο με την Εύα και χαλαρώνοντας με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Βλέπεις η καραντίνα, έκανε την όμορφη Βάσω να σκεφτεί πολλά και η ίδια έχει ως στόχο πια να χαμογελά όσο περισσότερο μπορεί!

Τέλος, αυτές τις μέρες έχουν γίνει και κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι. Βλέπεις η κόρη της Εύα, η οποία παρακολουθεί online τα μαθήματα του σχολείου της, όταν τελειώνουν οι μαθητικές υποχρεώσεις της, δεν σταματά το παιχνίδι. Έτσι, αυτές τις μέρες έχει επιλέξει να αλλάξεις θέσεις στα παιχνίδια της και το σπίτι είναι φυσικά… ανάστατο!

Η μικρή πάντως, απολαμβάνει όσο τίποτα το χρόνο με την διάσημη μαμά της, που και στην καραντίνα ήταν διαρκώς στο πλευρό της!

Read More

And More