Βάσω Λασκαράκη: Θυμάται το ταξίδι της στο Μιλάνο και στέλνει το δικό της μήνυμα! [pic]

Ο κορονοϊός έχει “χτυπήσει” για τα καλά τον πλανήτη και τόσο τα κρούσματα όσο δυστυχώς και οι θάνατοι δεν σταματούν να αυξάνονται καθημερινά. Η αγαπημένη μας Ιταλία ζει δραματικές στιγμές αφού κάθε ημέρα μετρά εκατοντάδες θανάτους. Οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας βιώνουν τραγικές καταστάσεις και προτρέπουν τους Έλληνες πολίτες να συνετιστούν με τις οδηγίες της κυβέρνησης και να παραμείνουν στο σπίτι τους για όσο χρειαστεί.

Η Βάσω Λασκαράκη παρακολουθεί μέσα από το σπίτι της τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και ανησυχεί πολύ με όλα όσα συμβαίνουν. Χαζεύοντας τις φωτογραφίες της στο κινητό η γνωστή ηθοποιός έπεσε πάνω σε εκείνες που είχε τραβήξει στο ταξίδι που έκανε τον περασμένο Οκτώβρη στο Μιλάνο. Δημοσιεύοντας, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από το συγκεκριμένο ταξίδι, η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα.

“Χαζεύοντας φωτογραφίες στο κινητό (19.10.2019)… μοιάζουν όλα απίστευτα σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας… Μένουμε σπίτι και προσευχόμαστε να περάσει όλο αυτό…”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από τον καθεδρικό ναό Duomo.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164