Βάσω Λασκαράκη: Ζει τα πιο… ερωτικά Χριστούγεννα της ζωής της στη Ν. Υόρκη με τον αγαπημένο της! [pics]

Τα πιο όμορφα και γλυκά Χριστούγεννα περνάει φέτος η Βάσω Λασκαράκη! Εκτός από το ότι είναι full in love με τον γοητευτικό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, φαίνεται πως η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μία μέρα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz αποφάσισε να ταξιδέψει ως τη μαγική Νέα Υόρκη για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και εδώ και μία εβδομάδα περίπου απόλαυσε στο έπακρο το υπέροχο ταξίδι του. Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, βέβαια, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να περάσουν τις τελευταίες μέρες του χρόνου με την οικογένειά τους.

Τόσο η Βάσω, όσο και ο Λευτέρης, μοιράζονται συνεχώς με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, δείχνοντας πώς είναι στα καλύτερά τους. Μπορεί στην αρχή να κρατούσαν τη σχέση τους επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός δεν διστάζουν να δείξουν στον κόσμο ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι.

Ο γοητευτικός σεφ από την Κρήτη κάνει όλα τα χατίρια στην αγαπημένη του και δεν σταματά να την φωτογραφίζει σε όλα τα μέρη που επισκέπτονται στην Νέα Υόρκη. Μάλιστα, αυτή την μοναδική εμπειρία την μοιράζονται και με τον αδερφό του Λευτέρη, Μανώλη Σουλτάτο και την σύντροφό του και οι τέσσερις τους βιώνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην κοσμοπολίτικη μητρόπολη.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Βάσω Λασκαράκη ζει την απόλυτη ευτυχία και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της…

Πριν λίγο καιρό, πολλά δημοσιεύματα θέλουν το όμορφο ζευγάρι να φόρεσε βέρα στο αριστερό και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, ο έρωτάς και η χημεία τους είναι ολοφάνερα. Πλέον, ζουν το δικό τους παραμύθι, καθώς η ιστορία αγάπης τους είναι μοναδική.

Read More

And More