Βάσω Μαζωνάκη: Όταν τα «έσπαγε» στα μπουζούκια που εμφανιζόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης – Φωτογραφίες

Σαν «βόμβα» έπεσε στη showbiz η είδηση ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη. Τα δυο αδέλφια και πρώην συνεργάτες – μιας και η Βάσω υπήρξε μάνατζερ του τραγουδιστή επί πολλά χρόνια – είναι στα… μαχαίρια. 

Η αποκάλυψη ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την οικογένειά του έγινε γνωστή μέσω μιας ανακοίνωσης που έστειλε ο δικηγόρος του τραγουδιστή: «Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από το Happy Day τι λέει η πλευρά της αδελφής του: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει συνεχή παρουσία στη νυχτερινή Αθήνα όλα τα τελευταία χρόνια και κάθε σεζόν διασκεδάζει τον κόσμο και τους θαυμαστές του, με έναν τρόπο που μόνο εκείνος μπορεί και γνωρίζει. Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έχανε εμφάνιση του αδελφού της και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να τα «σπάει» στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE, η Βάσω Μαζωνάκη βρισκόταν πάντα στα μπροστινά τραπέζια μαζί με τον σύντροφό της και γνωστό pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη και διασκέδαζε μέχρι το πρωί με τις επιτυχίες του αδελφού της. Μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης πάντα «επισκεπτόταν» το τραπέζι της και τραγουδούσε για εκείνη…

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164