Βαζαίος στην Τατιάνα: «Δε δίνω φράγκο στην εφορία»!

Βαζαίος στην Τατιάνα: «Δε δίνω φράγκο στην εφορία»! | tlife.gr

Ο τραγουδιστής μετά την αποκάλυψη πως δεν έχει κάνει ποτέ φορολογική δήλωση, έδωσε απάντηση σήμερα και μίλησε στο «Αξίζει να το δεις»: «Ας έρθουν να μου φορολογήσουν τη χαρτούρα, δεν το κάνω από εκδίκηση, το κάνω επειδή δεν έχω αντίκρυσμα γι’αυτό που κάνω. Δεν ζητιάνεψα από το ΟΑΕΔ. Μεγαλώνουμε παιδιά, δεν κλέψαμε ποτέ»

«Δεν έκανα φορολογική δήλωση γιατί απλά είμαι άνεργος από το 2000. Τραγουδάω μόνο για φίλους και μου δίνουν ότι θέλουν δηλαδή τη λεγόμενη χαρτούρα» είπε ο τραγουδιστής. «Ας με βάλουν στο ταμείο ανεργίας»!

Ο Λευτέρης Βαζαίος όπως αποκαλύφθηκε χθες, δεν έχει υποβάλει ποτέ φορολογική δήλωση. Ο γνωστός τραγουδιστής από την καριέρα που κάνει κυρίως σε νησιώτικα τραγούδια δεν έχει υποβάλλει ποτέ στην ενήλικη ζωή του φορολογική δήλωση, ενώ δηλώνει μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε το Mega.

Ο κ. Βαζαίος ενώ διαθέτει αριθμό φορολογικού μητρώου και έχει αρκετά έσοδα από συναυλίες, εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και πωλήσεις δίσκων, δεν έχει υποβάλλει ουδέποτε στη ζωή του φορολογική δήλωση.

Σύμφωνα με έλεγχο που πραγματοποίησαν τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν αυτό το πράγμα, ότι δεν έχει υποβάλλει ποτέ στην αρμόδια ΔΟΥ δήλωση φόρου εισοδήματος.

Η έκθεση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ έχει σταλεί στην ΙΗ ΔΟΥ Αθηνών όπου υπάγεται ο Λευτέρης Βαζαίος προκειμένου να του επιβληθούν οι φόροι που πρέπει. Κλήθηκε επίσης σε ακρόαση, αλλά ουδέποτε εμφανίστηκε να δώσει εξηγήσεις.

Την ίδια στιγμή ο Τόλης Βοσκόπουλος, απάντησε με νέα επιστολή για όλα όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομα του τις τελευταίες ημέρες.

READ more