Βάζουν βηματοδότη τελικά στον Τόλη

Βάζουν βηματοδότη τελικά στον Τόλη | tlife.gr

Το προγραμματισμένο χειρουργείο του Τόλη Βοσκόπουλου που ήταν να γίνει σήμερα το πρωί ακυρώθηκε, λόγω έντονων αρυθμιών που συνεχίζει να παρουσιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, o γνωστός τραγουδιστής συνεχίζει να υποβάλλεται σε προχειρουργικές εξετάσεις έτσι ώστε το χειρουργείο να γίνει αύριο. Βρίσκεται στον 5ο όροφο στο δωμάτιο 535 ενώ στο πλευρό του και η Άντζελα Γκερέκου η οποία έφτασε στο Ναυτικό Νοσοκομείο λίγο μετά τις 10 το πρωί. Ο Τόλης Βοσκόπουλος εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με καρδιακές αρυθμίες και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

Δηλώσεις έκανε ο Αρχιπλοίαρχος- Διευθυντής ΓΝΑ Αιμίλιος Χριστιάς για την κατάσταση του Τόλη: » Ο Βοσκόπουλος Απόστολος, εισήχθη στην Α’ καρδιολογική του νοσοκομείου στις 21:30, λόγω αναφερόμενου προβλήματος καρδιακών παθήσεων. Υποβάλλεται σε ενδεδειγμένους διαγνωστικούς ελέγχους. Η κατάσταση κρίνεται απόλυτα σταθερή.»

Στο Ναυτικό νοσοκομείο μετά από ενόχληση στην καρδιά, μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο τραγουδιστής πάσχει εδώ και καιρό από κολπική μαρμαρυγή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή αλλά οι χθεσινοβραδινές του αρρυθμίες τον έστειλαν στα χέρια των γιατρών.

Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό του η επίσκεψη του Τόλη στο νοσοκομείο του Κολωνακίου ήταν προγραμματισμένη γιατί έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ωστόσο η ώρα της εισαγωγής του μας βάζει σε υποψίες. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να του βάλουν σήμερα βηματοδότη.

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή ίσως είχε επιβαρυνθεί μετά από την περιπέτεια που έζησε τις τελευταίες μέρες τόσο με τις φορολογικές του εκκρεμότητες, όσο και με την παραίτηση της συζύγου του‘ Αντζελας Γκερέκου από την κυβέρνηση.

Αυτή τη θεωρία επιβεβαιώνει στην Espresso και μία συγγενής του Τόλη η οποία ήταν στο σπίτι του ζευγαρού όταν έγινε το περιστατικό. Δήλωσε ότι: »Δεν είναι λίγα και αυτά που πέρασε. Τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία του ήταν σε άσχημη κατάσταση. Χρόνια τώρα υποφέρει από μαρμαρυγή και αργά το βράδυ είχε έντονους πόνους».

Το TLIFE επικοινώνησε με γυναίκα του περιβάλλοντος του Τόλη και όπως η ίδια είπε, μπήκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο και δεν ξέρει αν είναι καλύτερα στην υγεία του. Σήμερα περιμένουνε να ολοκληρωθούνε κάποιες εξετάσεις, αφού όπως είπε θα κάνει κι άλλες, για να δούνε τι έχει τελικά και να καταλήξουν σε σωστά συμπεράσματα.

READ more